Evde Etkinlik Denemeleri

Kuzey yarım küre için kış vakti, bizim için eve kapanma vakti geldi de çattı...
Ahh ahh ne de güzeldi Bahçeli de yaz mevsimi... Dostlarla bahçeli turları, Fatih Terim parkında gezinmeler, piknikler, taş ve yaprak toplamalar, köpüşlerle oynaşmalar, salıncaklar ve kaydıraklar...
Tabi diceksiniz ki "e canım kışın da çıkılır" yok efendim olmuyor maalesef. Taşındığımız için artık Bahçelide değiliz. Beytepe'ye geldik geleli burnumuzda tütüyor valahi.
Taşındıktan sonra da 2 haftalık Antalya tatili yazı biraz uzatmamıza vesile oldu ama korkunun ecele faydası yok:( Yine geldik kışın ortasına...
off Ankarayı sevmeyen biri olarak hala kendime gelemedim anlayacağınız..
Neyse bakalım gelelim Minik Baykuşla evdeki oyunlarımıza..

Tünel yapımı..
Aşağıdaki tüneli önceden de sizinle paylaştığım www.imaginationtree.com adresinde görmüştüm.
Kağan için hazırladığım tünelde renkli uzun çorabın içine süs taşlarından ve hediye paketinden tıkıştırdım ki Kağan tünelden geçerken ses çıkartıyor, onlarla oynuyordu. Tabi taşındıktan sonra ne kutu kaldı ne de boncuklar elimizde:) 


Bir diğer oyunumuz ise renkli makarna boncuklardı. Makarnaların bir kısmını kırmızı gıda boyası ile kaynatıp kuruttum. Bir kısmını kendi renginde kaldı.
Bu makarnalarla da hem kaptan kaba aktarmayı gösteriyorum, hem de Kağan'a renkleri anlatarak ondan makarna isteyip ipe diziyorum. (Bu benim etkinliğim oldu evet:)) Ben eğlendim ya yeter o bana.. 


Haydi bakalım şimdilik bunlar olsun, diğerlerini de sonraki yazılarda paylaşıyım.
Sevgiler...







4 yorum:

  1. bunu biz de deneyelim :) taşınmak zor oluyor Alp ilk 1 yılını 3 farklı evde geçirdi :) her an olurda yine taşınırsak ya diye biraz kutu saklamıştım :) şimdi tünel yapma vakti

    ben de beklerim : hayatisusle.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taşınma işi zor baya tabi ama sizinki daha da zordur tahmin bile edemiyorum:(
      Ben bu kutuyu hazırladığımda tam 1 yaşındaydı, aradan 5 ay geçti, taşınırken bu kutu atıldığı için, yeni evde yeniden hazırlamıştım ve yine çok eğlendi bizim baykuş.. Umarım sizin ki de sever:)

      Sil
    2. yaşları baya yakın minnakların :) 2013 ekim doğumlu bizimki, bana sevecek gibi geldi. deneyince yazarım yine :)

      Sil
    3. Aaa evet :) mutlaka yazın merakla bekliyorum bir de foto olursa tadından yenmez hani:)))

      Sil