Bloglararası Kitap Şenliği Başlasıııınnn

Duyduk duymadık demeyin efenim, Esra ve Elif Hanımefendilerle bir kitap şenliğine başlıyoruz:) Kaç aydır aklımdaydı böyle bir etkinlik ancak taşınma telaşımdan ötürü bir türlü organize olup sizlerle paylaşamadım. En sonunda 2balık1kedi olarak tanıdığınız Esra ile başlayalım dedik de nihayet bir adım atabildik:)
Kendisi de anlatmış gerçi ama ben de buradan yine de bir paylaşıyım efenim izninizle...
Şimdi siz blogunuzda yayınladığınız kitap listesinden bir kitabı diğer blogdaşınıza gönderiyorsunuz. Bu arada kitabın arka sayfasına kendi isminizi ve blog adresinizi de yazıyorsunuz ki baktıkça hatırlanasınız:)
E aynı şey sizin için de geçerli tabi. Siz de kitabınızı gönderdiğiniz blogdaşınızdan listesindeki bir kitabı alıyorsunuuuzzz... İşte bu kadar basit:) Bir de tabi isterseniz aldığınız kitabı okudukan sonra blogunuzda bir paylaşımda bulunursanız ne mutlu kitabını sizinle paylaşan blogdaşınıza:)
Bu fikri hayata geçirmemizi sağlayan beni destekleyen Esra'ya sonsuz teşekkürler şimdiden..Umarım güzel bir şenlik olur da hep birlikte güzel anılarla güzel insanlarla doldururuz anı sepetimizi...
İşte bendeki kitaplar da şöyle...