Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl...


Vee işte sevgili okuyucum (eğer bu yazdıklarımı okuyan birileri varsa:) bir yıl daha geçti ömrümüzden.

Bu yıl bizim ailemiz için oldukça hareketliydi. Geçen yıl bu zamanlarda çocuk isteyip istemediğimi kendimle tartışırken, şimdi minik baykuşumuz 3.5 aylık oldu bile.
Zaman ne çabuk geçmiş. Acısıyla, tatlısıyla, kırgınlıklarıyla, umutlarıyla, mutluluklarıyla, hüzünleriyle, sevinçleriyle.... Her geçen yıldan farklıydı benim için, çünkü 3.5 aydır zaman kavramını daha iyi anlar oldum. Zaman sadece takvimlerden ibaret değilmiş, zaman bir bebeğin gülümsemesinde, bir kuşun ötüşünde gizliymiş.
Bu yıl da her zamanki gibi eşimle birlikte bir liste yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da listenin en başında "dans kursuna gitmek" var. Tabi ki gitmiycez ama bir umut işte:)
Biraz geç de olsa yeni yılınız kutlu olsun:)

Bir Annenin Tarifleri-Ayva

Bu bölümde sizinle anne mutfağından tariflerimi paylaşacağım sizinle. Nedir bu anne mutfağı diyenlere şöyle anlatıyım...
Bir anne ne yer ne icer, ne yedirir ne içirir?? Benim henüz 3 aylık bir bebeğim olduğu için tatbiki bir anne olarak benim ne yediğim önemli bu aralar. Eh ben de süt yapan, yararlı bişeyler yemeye çalışıyorum. Gün geçtikçe ek gıdalarda falan başka tarifler paylaşmayı düşünüyorum...
Haydi bakalım gelsin ilk tarifimiz o zaman;))
Bu aralar ayva var ortalıkta bolca. Eh kendisi de süt yapan meyvelerdendir bildiğiniz üzere. Ayva ile yapabileceğimiz tatlılar bellidir sonuçta ama ben farklı olarak şeker kullanmadan bişeyler yapmaya çalıştım bu hafta. Öncelikle bildiğiniz ayva tatlısının farklı bir versiyonunu anlatıyım. 
Öncelikle içinizden geldiği kadar ayvayı alın,