ooo neler oldu neler:)

İşte gittikçe büyüyen ailemiizzzz:)

Sevgili Baykuşlarım uzuuunn zamandır sizi gelişmelerden haberdar edemiyorum farkındayım:( ama bu aralar zaman benim için farklı akıyor nedense...
Şöyle kısaca anlatıyım ne gelişmeler yaşadık:)
Ailemizin yeni ferdi Feriha ile tanıştık (sanırım 2 ay oldu). Kendisi mini minnacık bir tavşancık... ilk günler kağan biraz kıskanır gibi oldu ama onunla oynamaya başlayınca birlikte güzel vakit geçirmeye başladılar. 
Bihter de yeni kedimiz bu arada...11.05.2015 tarihi itibariyle evimize geldi ve birbirinizi kovalasanızda iyi anlaştığınızı düşünüyoruz:))))

evet yine baykuş yaptım:)

Bi insan neden çocuğuna baykuşum der bilmiyorum ama ben çok seviyorum sana (ay pardon artık siz oldunuz:) size baykuşum demeyi:)
KAğan doğmadan önce onun için bi baykuş oyuncak yapmıştım kendim .. işte burada... şimdi de londra gezimiz sırasında bimilyoncudan bulduğum bi oyuncağı da Metehan için yapiim dedim:)
Dükkanda gezinirken farkettim ve çok hoşuma gitti, bikaç tane daha almadığıma pişman oldum sonradan aslında. Bilmiyorum belki buralarda da vardır ama pek bimilyonculara gidemediğim için haberim yoktur belki..
İğnesinden ipliğine, kumaşına herşey bu poşet içinde var.