Bugün ne giysem???

Tabiki de dün giydiklerimi giyicem... Başka kıyafetim kalmadık ki!!!
İlk hamile kaldığımı öğrendiim dönemde bu kadar zorlanacağımı düşünemedim. Zaten ilk 5 ayda çok bir sorun yaşamadım, çünkü "normal" insanlar için tasarlanan bol kıyafetler benim için uygundu. Dar geliyordu tabi ama oluyodu yani. Sonra karnım büyüdükçe sadece hamile kıyafetleri satan reyonlara bakmaya başlayınca, eyvah... Bir de baktım ki hiç bişi yok bizim gibi hamişlere. O yüzden size önerebileceğim bikaç yer var. En başında H&M' e mutlaka bi bakın derim. Ordaki kıyafetler en azından modaya uygun. Sonrasında ise LCW tavsiye edilir. Eğer paraya kıyarım diyorsanız ya da indirimi yakaladıysanız GeBe mağazasının ürünleri de çok kaliteli ve tasarımları da güzeldir. Gebeden alacağınız 2 pantolonla 3 çocuk doğurabilirsiniz, o derece:)
Bir de Defacto var ama orda bikaç tşirt dışında hiçbişi bulamadım. herşeyin başında tabiki de eğer sizden önce hamile kalan, boyutları size uygun bir arkadaşınız varsa mutlaka onu ziyaret edin:)İlla ki internetten alıcam diyorsanız da unnado ve butikbebe sitelerine bakailirsiniz. Arada sırada güzel şeyler çıkıyor. ama ben bi siteden 2 ürün aldım, ikisini de penyelerin kalitesi kötü olduğu için iade etmek zorunda kaldım. Bildiğiniz markalar dışında internetten alışveriş yapmamanız tavsiye edilir.

2 yorum:

  1. Benim hamileliğim kış dönemine denk gelmişti
    taytlar oldukça işimi kolaylaştırdı
    birkaç elbisem vardı ama bir hamile çorabı bulmak için epey debelenmiştik :) H&M mağazası keşke her şehirde olsa

    YanıtlaSil
  2. Ben en çok işyerinde zorlandım ya. Kamuda çalıştığım için tayt gibi öyle rahat şeyler de giyemiyordum. Bir gün ağlamaklı bir şekilde elbise ararken, eşim "aşkım ömür boyu hamile kalmayacaksın ki!" diyince durup nefes alabilmiştim:)

    YanıtlaSil