Takaskitap-Kitaptakas


Hiç tanımadığınız, görmediğiniz, hatta sadece yazılarla haberleştiğiniz (bazen acaba şizofrene mi bağladım ki dediğiniz durumlar vardır ya) bir insanı sevebilir misiniz? Onunla sanki oturup sohbet etmiş gibi hissedebilir misiniz? Herkes için böyle yoğun duygular yaşayamazsınız elbet... Ama ya ortak noktanız kitaplarsa.. Özellikle de sizin de okuduğunuz ve o kişiyle payşlaştığınız kitaplarsa?

2balık1kedinin tatlı balığı Esra ile başlattığımız takas kitap etkinliği İlham Kedisi'nin de bize katılmasıyla birlikte tamamlandı... İşe ilk başladığım gün 29.01.2015 de eşimden gelen güzel güllerin yanında aldığım bu iki hediye beni nasıl mutlu etti anlatamam, tarif edemem... Minik kartları, süprizleri, kitapları (sıcak çikolatayı bi de) görünce "iyi ki iyi kalpli insanlar var" dedim:)

Belki oturup bir kahve içemedik sizlerle ama aynı kitapları kahve eşliğinde okumak bile güzel olacak...

Yazıyı hazırlarken ki gülümsemem için ve hediyelerinizi aldığımdaki mutluluk için size çok teşekkür ederim...
İyi ki varsınız, iyi ki tanımışım sizi:)



2 yorum:

  1. Ne kadar guzel bi yazi bu boyleee! Icim mutlulukla doldu bu yazinin kahramanlarindan biri oldugum icin :)
    Sanki onceden tanisiyormusuz gibi guzel ve samimiydi bu paylasimimiz. Bi parca da olsa kendi hayatlarimizdan paylasmis ve birbirimizin hayatlarina guzel bir ani ile dokunmus olduk. Iyi ki ama iyi ki tanistik. Bu guzel hisler icin ikinize de cok tesekkur ederim :)
    Bir de ben hala Izmir'de oldugum icin kitaplarima kavusamadim yani heyecanim hala devam ediyor! Paketleri actigimda mutluluktan ucup yaniniza gelebilirim :)
    Kocaman opucukler ve sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de iyi ki katılmışsın İlhamKedisi:) Seninle bi kat daha güzelleşti bu etkinlik. Pek kimsenin haberi olmadı belki ama "blog dünyası için küçük, benim için kocamaaaannn bi adım" oldu. Eğer sevinçten uçup Ankara'ya yolun düşerse burda bi evin ve o evin kitaplığında da kitapların var:) sevgiler, öpücükler, kalpler...
      Görüşmek dileğiyle...

      Sil