Bir hamileye söylenmemesi gereken 10 şey

Hamileyken insanın duymak isteyeceği şeyler farklı, duymak istemeyeceği şeyler ayrıdır. Normal bir insanken tahammül edilebilir belki bazı şeylere ama hamileyken ASLA!!!
Neymiş bu duymak istemeyeceğimiz peki? Hemen saymaya başlıyorum...

1. Ayyy pek güzelleşmişsin!
Önceden çok çirkindim demek ki... Şimdi bi de şişmanım. Demekki doğumdan sonra yine çirkin olucam ve hayatımın geri kalanını çirkin geçiricem. Al sana ağlamak için bir bahane. İnsanın bazen "Sen hamile olmadığın için hala çirkinsin" diyesi geliyor ama tutuyor kendini...
2. Aman da aman tombişleşmişsin!
Bu ne demektir yahu. Bir hamişin duymak isteyeceği son şeylerden biri de bu. Çok teşekkür ederim, hiç farkında değildim.
3. Aaa karnın düşmüş, yakında doğurursun sen. 
Panik yapmasana arkadaşım. Bi gün asansörde bi kadınla karşılaştım ve neredeyse ağlatacaktı beni. Sırf onun yarattığı panikten doğurup onu haklı çıkartabilirdim. 
4. Burnun şişmiş senin.
Eee?? Napiim yani.
5. Bunlar daha iyi günlerin...
Bu kadar insan niye doğuruyor o zaman? Sen niye doğurdun? E hadi ilkinde bilemedin, ikinciyi niye doğurdun diyesin geliyor. ama diyemiyosun işte. Kuzu kuzu dinliyosun.
6. "Bizim bir tanıdığımız..."
diye başlayan olumsuz doğum hikayeleri var tabi bir de. Eğer kendimi kötü hissedeceksem anlatmayın kardeşim. Bana olumlu hikayelerle gelin canım feda.
7. Hımmm...
Bak listenin bundan sonrasını şimdi yazamadım.

Eğer olur da birisi okuyorsa bu yazıyı, altına yorum olarak ekleyebilir. Benim karşılaştıklarım bunlar, en azından aklıma gelenler diyelim. Malum hafızam berbat durumda bu aralar...

2 yorum:

  1. Tipine bakıp "kesin kız/erkek" diyenlere gıcık olurdum ben. Herkes karnım sivri diye erkek sanardı Elif'imi, "sizi duyuyor, çok üzüldü bu habere" der gülerdim hatta :)
    Daha çok var da şimdi aklıma gelmedi. Benim burnum da büyümüştü :) hatta ayaklarım 2 numara fazladan şişmişti :))

    YanıtlaSil
  2. Herkes kendine iş çıkartıyor işte:) insanı şüpheye düşürüyorlar bir de...
    ayak şişmesi çok fena yaa... benim de ayaklarım şişti ve hala 1 numara büyük giyiyorum:((

    YanıtlaSil